De rode krokodil

De rode CROCODILE is leuk voor het hele gezin, voor groepen en bedrijven. Zowel kinderen als volwassenen vinden hier iets leuks en wat te eten. Er zijn meer dan 25 activiteiten waaronder
aqua golf, laserspel, l’amphibus en nog veel meer!

Natura Park

Natura Parc, het avonturenpark van de meren van L’Eau D’Heure, biedt activiteiten in het hart van de natuur om de avontuurlijke kant van u te ontwaken. Of u nu op zoek bent naar een gezinsactiviteit, een teambuilding of plezier met vrienden, Natura Parc heeft wat u zoekt: Boomparkour, Zipline, schommelsprongen, vrijspringen, fietsverhuur, enz.

Aquacenter

At the Aquacentre, the atmosphere is tropical all year long! A leisure pool with massage jets and water cannons, giant jaccuzi, paddling pool with games for the little ones, waterslides but also a tennis and a squash court !

Golf des lacs

“Of u nu een beginner of een expert bent, of u nu met vrienden of familie bent, sluit u zich aan bij ons op deze unieke plek in het hart van de meren van L’Eau D’Heure, waar u zich kunt vermaken, uw techniek kunt verbeteren en een geweldige tijd kunt hebben”

Sports Nautiques de L’Eau d’Heure

De SNEH (Sports Nautiques de l’Eau d’Heure) werd in 1982 opgericht door de fusie van twee andere nautische clubs, de “Cercle de Voile de l’Eau d’Heure” en de “Sports Nautiques Wallons”, beide gevestigd op het meer van de “Plate Taille” op de plaats van de dammen van L’Eau d’Heure. Het meer van de “Plate Taille” is het grootste en is gereserveerd voor de praktijk van het zeilen. Op een hoogte van 250 meter biedt het een oppervlakte van 420 hectare. Het is georiënteerd op het westen-oosten, in de heersende winden. Het is veruit het grootste meer van het land. De SNEH is de grootste zeilclub van Wallonië en heeft gemiddeld meer dan 300 gezinnen die er lid van zijn. Windsurfen, dinghy zeilen, woonboord zeilen op brede waterwegen en wedstrijdkielboot kunnen worden beoefend.

The Spin

De waterskilift is een vertraging op een meer waarvan de metalen stangen zijn vervangen door touwen en de stoelen door een roer dat in de hand wordt gehouden. De grote kabel vormt een lange lus van 620m. De baan is aan beide zijden gevuld met obstakels, net als een skatepark/Snowpark. De minimum leeftijd om te beginnen is 8 jaar oud en het is aan te raden om comfortabel in het water te zijn.

Bike Park des Lacs

Permanente mountainbikeroutes, Proefgebied, Dual Slalom/Four Cross of Free Ride tracks, Pump Track gebied.

Eau d’Heure Nautique

Waterski en wakeboard Nautical Club, meer voor motorboten.

Relais de Falemprise

Relais de Falemprise is een recreatiepark gelegen aan de oevers van de meren van l’Eau d’Heure met een reeks activiteiten: Privéstrand, springkastelen, een grote 18-holes midgetgolfbaan, waterfietsen, tochten in I-walk en nog veel meer…

O2R Jet Club

Het uitgestrekte waterlichaam is verdeeld in specifieke zones, zodat iedereen, zowel experts als beginners, op een veilige manier het beste uit de jetski-ervaring kan halen. Zittende jetinitiaties (met of zonder leraar) in een specifiek gebied dat geschikt is voor beginners (helm, zwemvest en wetsuits zijn aanwezig).